Meditatie/mantra/delen in bijeenkomsten

Op verschillende plaatsen in Nederland worden er bijeenkomsten in kleine groepen gehouden, waar ervaringen worden gedeeld, er wordt gemediteerd en optioneel
worden er mantra’s gezongen, intuitief getekend en b.v. lichaamswerk gedaan.
Vanaf september t/m juni vinden deze bijeenkomsten bij iemand thuis plaats, soms een keer in de 14 dagen, soms 1 keer in de 3 weken.

Workshops/cursussen

* Cursus Hooggevoeligheid, hoe ga je ermee om?
Wat is hooggevoeligheid en hoe ga je ermee om?
Het woord geeft het al aan: je voelt meer dan anderen. Hooggevoeligheid is aangeboren. Een ander woord hiervoor is: hoog sensitief persoon (HSP).Het ervaren van sterke emoties, niet tegen lawaai en menigten kunnen, snel vermoeid zijn, snel in verlegenheid gebracht zijn, kunnen hiervan kenmerken zijn.


* Cursus Het zesde zintuig, uw intuïtie
Hoe is het met uw zesde zintuig, ofwel uw intuïtie gesteld? In deze vier bijeenkomsten kijken we hoe u deze vaardigheid kunt gebruiken en/of uit kunt breiden. De lessen zijn vooral gericht op het ervaren. Natuurlijk wordt ook de theorie behandeld, maar door de ervaring krijgt u het beste inzicht in uzelf.


* Cursus Daten
Miljoenen mannen en vrouwen zijn via de computer op zoek naar contact, zoals vriendschap of een partner. Maar dat lukt niet altijd. Waar moet je op letten? Hoe komt het dat je niet de juiste persoon treft? Heb je wel een goed beeld van jezelf? (we staan dus stil bij jezelf). Wie ben je en wat wil je? En klopt dat? Heb jij de moed om naar jezelf te kijken?


* Cursus Engelen
Het bestaan van engelen en de bestudering hiervan zijn al zo oud als de oudste hieroglyfen (meer dan 7000 jaar oud). Het wordt in verband gebracht met de Essenen die geloofden dat het dagelijks werken met engelen zorgden voor spirituele en lichamelijke harmonie.En wat geloven wij nu? Bestaan er engelen en zo ja, wat kunnen ze voor ons betekenen?
Kunt u openstaan voor wat er is? Dan zou u nog eens verrast kunnen worden.(Zesde zintuig)


* Uitleg van dromen
In twee sessies gaan we in hoe het komt dat we dromen. Zijn dromen altijd boodschappen van het onbewuste of verwerken we in onze dromen alleen de gebeurtenissen die we overdag meemaken? Zijn er ook verschillende soorten dromen?
En last but not least: Wat betekenen uw dromen.


* Werken en leven vanuit je hart
Is het ook uw hartenwens om te leven é n te werken vanuit uw hart, zodat dan alles klopt en op zijn plaats valt in uw leven?
Het voelt dan of u meegaat met de stroming van het leven, anders gezegd: Go with the flow.
Gemakkelijker gezegd dan gedaan? Maar niet geschoten is altijd mis!


* Cursus Orakels
In Oud Griekenland was het Orakel van Delphi een plaats waar jaarlijks duizenden mensen naar toe gingen en de goden goede raad gingen vragen bij het nemen van belangrijke en moeilijke beslissingen. Tegenwoordig zijn er meer orakels: kaarten die ons laten zien wat er in ons onderbewustzijn leeft. De bekendste is de Tarot, maar er zijn ook engelenorakels, totemdieren en sleutels van geluk.
Met andere woorden, de orakels voorspellen geen toekomst, maar laten datgene zien, waar we onszelf niet van bewust zijn, maar het eigenlijk wel weten.


Voor verdere informatie mail naar mblankestijn@casema.nl
of bel 06 29020278