Over Mijzelf
                               


Door een bewogen leven, heb ik veel levenservaring opgedaan. Deze ervaring heb ik gecompleteerd met een opleiding aan de Academie voor Integrale Mens weten- schappen  (voorheen SPSO).

Ik ben altijd zeer ge´nteresseerd geweest in de zieleroerselen van de mens en heb daarom de transpersoonlijke richting gekozen. Ik ben gediplomeerd transpersoonlijk counselor en heb de eed van geheimhouding afgelegd.

 

Daarnaast heb ik Reiki 1 en 2 gedaan.

Bij een regressie/ en re´ncarnatietherapeut, heb ik hoorcolleges en workshops gevolgd.
Ik heb een lichtwerkopleiding gedaan en heb mijn intu
´tie verder ontwikkeld in een cursus mediumschap. Met collegaĺs zijn er regelmatig uitwisselingen (intervisie).

Daarnaast blijf ik ge´nteresseerd in mogelijkheden die de mens in zijn ontwikkeling vooruit kunnen helpen en volg dan de cursussen hiervoor.

 

Door de hooggevoeligheid van mijzelf en mijn kinderen heb ik me hierin verdiept. Wat mijzelf betreft werd ik geconfronteerd met lichamelijke klachten. Ik heb praktisch helemaal op bed gelegen en in een rolstoel gezeten. Wat is de dieperliggende oorzaak van mijn hoofdpijn of mijn fibromyalgie? Wat betekent het dat ik steeds pijn in mijn linkerknie heb? Door steeds weer erbij stil te staan, er aandacht aan te geven en mij hierin te laten begeleiden heb ik geleerd om te luisteren naar de signalen van mijn lichaam.

 

De hooggevoeligheid van mijn kinderen bracht mij ertoe om te kijken wat het betekent voor de nieuwetijdskinderen (zogenaamde indigokinderen), kristalkinderen en de regenboogkinderen.

Ik ben moeder van een twintiger en pleegmoeder van twee kinderen die nu volwassen zijn.


Uitgangspunt bij al mijn activiteiten is het hier en nu.
Daar moeten we in en mee leven.